https://aka-cdn.adtech.de/dt/common/DAC.js

annonse

Enestående 911

UVANLIG
UVANLIG: Dette er faktisk en Porsche 911, laget i ett eksemplar, som nå er til salgs. (Foto: Auksjonshuset )

Porsches 911-modell har eksistert i 55 år i en form som fortsatt er tro mot bilen som kom for lenge siden. Nå har en velbeslått entusiast muligheten til å skaffe seg en helt spesiell 911-modell, som overhodet ikke ligner på noen av de over én million andre som er produsert.

  • NTB

Denne 1966-versjonen er en 911 Spyder, med et karosseri bygget av Bertone, som ble vist på bilutstillingen i Genève samme år.

Bilen ble laget etter forslag fra en viktig amerikansk forhandler, og var et forsøk på å se hvordan 911 kunne se ut i kabrioletutgave. Bilen er en offisiell Porsche og bærer merker som viser dette, men det ble med denne ene utgaven.

Auksjonshuset Gooding and Company skal selge den under Monterey Car Week senere i august. Prisestimatet er på mellom 5,8 og 8,3 millioner kroner.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse